Valuta:
Netherlands

Categorie

Bestsellers

Adidas Adidas Neo - Bbneo Raleigh Schoenen Core Zwart/Running Wit/Running White | AK88987491 Adidas Adidas Neo -...
€106.32  €53.16
Adidas Heren Basketball - Strijders Hardhout Classics Swingman Shorts Multi | DX91299178 Adidas Heren...
€180.92  €90.46
Adidas Heren Basketball - Strijders Thuis Swingman Jersey Stephen Curry Multi | PJ85256665 Adidas Heren...
€180.92  €90.46
Adidas Heren Originals - Superstar Trainingsjack Groen | JP23014970 Adidas Heren...
€67.15  €33.57
Adidas Adidas Neo - Vs Hoepels Mid Dark Brown/Running White/Pearl Grey | DE59619040 Adidas Adidas Neo -...
€96.99  €48.50
Adidas Dames Running - Distancestar Spikes Collegiate Navy/Running White | EG45035020 Adidas Dames...
€96.99  €48.50
Adidas Dames Training - Techfit 3-Inch Bloemenprint Short Tights Multicolor/Zwart/Matte Zilver | ML9 Adidas Dames...
€24.25  €12.12
Adidas Dames Training - Techfit Bloemenprint Bra Multicolor/Zwart | BW92953958 Adidas Dames...
€24.25  €12.12
Adidas Heren Voetbal - Bosnië-Herzegovina Huis Replica Jersey Van De Speler Uitdagend Blauw/Lemon Pe Adidas Heren...
€143.62  €71.81
Naar huis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Om u te helpen zorgen voor een plezierige online ervaring, bieden wij deze samenvatting van wat informatie onze website verzamelt online, en hoe we gebruik van die informatie.

Wat is persoonlijke informatie

In het algemeen, privacy wetgeving definieert "persoonlijke informatie", zoals informatie over een identificeerbare natuurlijke persoon of informatie die het mogelijk maakt een individu te identificeren. Dit beleid zal meer specifiek ingegaan op de persoonlijke informatie die we verzamelen, gebruiken en openbaar maken, die over het algemeen omvat uw naam, adres, telefoonnummer, persoonlijke e-mailadres, de maand en dag van de geboorte, facturering en accountgegevens, het gebruik van onze websites gebonden aan één van de deze categorieën en andere informatie die u wilt geven, en andere informatie die specifiek betrekking heeft op u, die we verzamelen in de loop van die goederen en diensten aan u.

Informatie die we verzamelen Online

Een. Algemeen Browsing: Wij verzamelen algemene informatie over onze bezoekers; ervaring met onze websites en deze algemene informatie is niet verbonden met persoonlijk identificeerbare informatie over individuele bezoekers. De verzamelde informatie omvat welke pagina's onze bezoekers zijn te bekijken op onze websites en of de bezoekers kwam via een link op onze websites; Het bevat ook informatie over het type browser en de dienstverlener gebruikt en kunnen worden gebruikt zoals hieronder beschreven onder "Informatie die we verzamelen Online". Al deze informatie helpt ons een betere ervaring voor onze bezoekers door de mogelijkheid om zaken als de beste manier om te formatteren onze mobiele websites voor diverse apparaten, onze meest gewenste pagina's, producten en functies, de beste manier om bezoekers naar onze websites te bepalen, en waar zou kunnen zijn browser of dienstverlener verbindingsproblemen.

Twee. Persoonlijke informatie: een account U bent in de gelegenheid om een ​​account op onze websites te creëren gegeven creëren. Het creëren van een account kunt u dan het opzetten van een adresboek, maak een Wish List, en te genieten van "snelle kassa" door het hebben van ons automatisch in uw factuuradres, de voorkeur scheepvaart informatie en betalingsgegevens. Het creëren van een account moet u uw e-mailadres, voor- en achternaam in te voeren, en een wachtwoord aan te maken, en kunt u andere persoonlijke informatie te verstrekken, zoals factuur- en afleveradres, telefoonnummer, betalingsgegevens, verjaardag maand en dag, en geslacht . Bovendien, als je een account hebt aangemaakt, zult u in staat om uw bestelling te bekijken wanneer u inlogt op uw account.

Inkoop bij de Online Store

Als je goederen te kopen via onze websites, zullen we persoonlijke informatie verzamelen (dwz naam, factuur- en verzendadres informatie, e-mailadres, telefoonnummer en creditcardgegevens), evenals informatie over uw aankopen op onze websites, die we kunnen combineren met uw aankoop informatie op te slaan.

Met behulp van informatie die wij verzamelen Online

We gebruiken de verzamelde gegevens op onze websites informatie voor de volgende doelen: Om uw behoeften en voorkeuren te begrijpen, dienen inhoud van de site, uw ervaring op onze websites te personaliseren en als wij sturen u marketing materialen, en het ontwikkelen, verkopen of te leveren producten en diensten, en eventueel enquêtes, onderzoeken en evaluaties uit te voeren. Dit kan onder meer het verzenden van marketing communicatie over onze producten, diensten en promoties. Om uw activiteit te analyseren met ons, met inbegrip van interacties met onze websites, de effectiviteit van onze reclame en uw aankopen.

Om uw transactie te voltooien voor onze goederen of het verwerken van uw terugkeer of uitwisseling.
Om uw verzoeken, zoals e-mail van een vriend en Wish List voldoen, en om u te helpen met eventuele vragen die je hebt over onze websites of in verband met een bestelling.
Hoe te beheren en ontwikkelen van ons bedrijf en activiteiten, het beheer van accounts, en het verzamelen en verwerken van betalingen.
Gelieve te detecteren en onze website en andere derde partijen te beschermen tegen fouten, nalatigheid, fraude, diefstal en andere illegale activiteiten en de naleving van het beleid te controleren.
Om informatie die is opgeslagen in uw online account per uw verzoek op te slaan. Zoals door toegestaan, en om te voldoen aan alle wettelijke of reglementaire vereisten of bepalingen.

Informatie die we delen met derden

Een. E-mailadressen en Purchase informatie: Wij verkopen geen of uw e-mailadres of ordergeschiedenis verhuren aan derden, behalve zoals hieronder aangegeven onder "Verkoop of een fusie."

Als u zich aanmeldt voor e-mail van onze gelieerde ondernemingen, zullen wij uw e-mailadres delen met geselecteerde zodat zij u promotiemateriaal kunnen sturen over hun producten van de aangesloten bedrijven. Onze gelieerde bedrijven zullen niet verkopen of uw e-mailadres verhuren aan derden, tenzij zij betrokken zijn bij een verkoop of fusie.

Twee. Postadressen en Aankoop informatie: Tenzij u opt-out, maken wij uw naam, adres en de aankoop van informatie ter beschikking van onze voor hun marketing doeleinden.

Drie. Juridische informatieverschaffing: U moet zich ook bewust zijn dat we specifieke informatie bekend mag maken over u indien nodig om dit te doen door de wet of op basis van onze goed vertrouwen geloven dat het noodzakelijk is om te voldoen en voldoen aan de wet of noodzakelijk is om de gebruikers van de bescherming van onze websites, de websites of het publiek.
Het bijwerken van uw persoonlijke gegevens

Als u een online account hebt aangemaakt we de voorkeur aan uw persoonlijke gegevens accuraat en up-to-date te houden. Om dit te doen, bieden wij u de mogelijkheid om te werken of uw persoonlijke gegevens aan te passen, met inbegrip van uw factuuradres en voorkeur verzendkosten informatie. Gewoon inloggen op uw account met uw e-mailadres en wachtwoord, en je krijgt een overzicht pagina waar u uw informatie kunt bijwerken zien.

Op uw schriftelijk verzoek, zullen wij u op de hoogte van het bestaan, het gebruik en de algemene openbaarmaking van uw persoonlijke gegevens en wij zullen u een kopie van de informatie die we hebben behouden geven. Er kan een geringe vergoeding voor de toegang tot uw persoonlijke informatie.

Stuur dan uw schriftelijk verzoek naar het postadres Onder "Vragen over Privacy" hieronder. In uw schriftelijke verzoek, dan kunt u ook uw naam, adres en e-mailadres, zodat we kunnen nagaan of we geen persoonlijke informatie over u te behouden.
Verwijzingen naar anderen

Voor uw gemak en genot, kunnen onze websites links naar andere websites bevatten. Wij hebben geen evalueren en zijn niet verantwoordelijk voor het privacy beleid of de inhoud van dergelijke websites. Wij willen u dringend om het privacybeleid op elke link om ervoor te zorgen dat u vertrouwd bent met hun privacybeleid en praktijken.
Updates van Privacy Policy

Als we doorgaan met jullie nieuwe en andere soorten inhoud en diensten aan te bieden, kunnen we onze informatie verzamelen, het gebruik of de openbaarmaking praktijken aan te passen. Moet er een materiële wijziging onze informatie verzamelen, het gebruik of de openbaarmaking praktijken, zal het worden alleen toegepast op gegevens verzameld op een toekomst basis, en we zullen deze privacy policy statement te actualiseren.
De verklaring van de Veiligheidsraad

We beperkt het aantal medewerkers die toegang hebben tot de databases die persoonsgegevens bevatten hebben, en onze medewerkers worden gewezen op het belang van de vertrouwelijkheid.

Onze websites zijn ontworpen om alleen orders van web browsers die communicatie via Secure Socket Layer (SSL) technologie toe te nemen; bijvoorbeeld, Mozilla Firefox 3.6+, Microsoft Internet Explorer 8.0 of hoger, Google Chrome 14.0+, en Apple Safari 5.0+. Browsers die niet voldoen aan deze eis zal worden voorkomen dat het navigeren in de online winkel gedeelte van onze websites.

Terwijl we de bovengenoemde veiligheidsmaatregelen op deze site uit te voeren, moet u zich ervan bewust dat 100% veiligheid is niet altijd mogelijk.
Vragen over onze Privacy

Heeft u vragen, opmerkingen of opmerkingen over onze naleving van de Personal Information Protection and Electronic Documents Act (PIPEDA) of vergelijkbare provinciale wetgeving, neem dan contact met ons op.